Nešto o voću

Danas kao da je trend da se svi žale kako nemaju dovoljno vremena nit volje da posvete pažnju sebi i svome organizmu. Sve se koristi opravdanje da je voditi računa o zdravom načinu života luksuz jer se nema vremena. To su samo isprike. 




Nije luksuz da za vrijeme užine pojedete jednu voćku, koja će povoljno djelovati na Vaš zdralje nego tamo neko kupljeno gotovo ne zdravo jelo, koje je bogato mastima, šećerom i ko zna kojim štetnim elementima. Koji se posle odraze na Vaše zdravlje. Lakše je uzeti grickalice i njih pojesti za užinu nego jabuku ili bilo koje drugo voće. Voće nam daje snagu, energiju, povećava koncentraciju jer je bogato vitaminima i mineralima.



 Znači nije problem u vremenu nego u lošim navikama. Koje se stiču od malih nogu. Zato je potrebno na vrijeme razviti svijest kod djece da vole voće i povrće jer to je nešto naj zdravije što mogu pojesti i od čega će biti sretni i zdravi. 



Izbacite loše navike iz svog života jer one Vam čine veliku štetu. Okrenite se stvaranju dobrih navika koje će Vam pomoći da budete zdravi i puni energije. Umjesto gaziranih pića konzumirajte svježe cijeđene sokove, mlijeko, limunadu.
Uživajte! 



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ćurta

Maslac i med

Med i badem