Đem od crvene ribizle

Ribizla je veoma zdravo bobičasto voće, koje se bere tokom toplih ljetnih dana. Ne uspijeva baš u svim mjestima. Ali je veoma lako možemo kupiti i uživati u zdravim crvenim bobicama. 


Ribizla može da bude crna i crvena. Na mom blogu imate detaljan opis crvene i crne ribizle. Koliko su ljekovite pročitajte na blogu. Crvene ribizle su idealne za pravljenje đema. 


Ako imate velike količine crvenih ribizli nemojte dopustiti da one propadnu same od sebe. Nego se pobrinite za njih. Tako što ćete napraviti domaći đem.


 Ovaj đem se veoma lako pravi samo Vam je potrebna volja i želja da ga spremite. I da posle uživate sa porodicom u njegovom ukusu. Ovaj đem je idealan za male veoma popularne kolačiće macarons ili bilo koje druge kolače. Savršeno se slaže sa puterom, domaćim sirom, voćnim čajem i uz bilo koji obrok.  Uživajte praveći  domaći đem jer je to ipak djelo Vaših ruku, rada i truda.
Uživajte!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ćurta

Maslac i med

Med i badem