Đem od crne ribizle

Jedan od najboljih načina da sačuvamo voće za zimu je da ga zaledimo, napravimo đem, sok, kompot. Ovo su idelni načini da se zdravo hranimo tokom hladnih zimskih dana.


 Crna ribizla je odlična za pravljenje đemova. Koji su ukusni i zdravi. Poznato je da crna ribizla povoljno djeluje na srčane tegobe, probleme sa reumom i mnoge druge bolesti. Crna ribizla je bogata vitaminom C.


 Ali zdrave navike trebamo sticati još od malih nogu. Jer teško je usvojiti nešto novo, kada već dugo vremena radimo pogrešne stvari. Đem od crne ribizle je veoma gust i kremast. 


 Zato jedite zdravu hranu napravljenju kod kuće od malih nogu i bit ćete zdravi i posle ćete cijeniti svaki komad domaće hrane. Ovaj đem se lako sprema. Volite hranu i sa ljubavlju je spremajte i ona će imati bolji ukus.
Uživajte!



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ćurta

Maslac i med

Med i badem