Američke krofnice

Krofnice

Hrana je izvor energije. I ako nam je hrana, potrebna da ne bi smo osjećali glad, malaksalost, nervozu. U skorije vrijeme se dosta govori da kada smo gladni, da smo veoma ne raspoloženi i tužni. Hrana nam je potrebna, da bi smo normalno funkcijonisali u hrani se krije nešto više. Pomoću hrane mi otkrivamo nove recepte, kulture, nova jela, koja nam se svide pa ih pokušavamo da kod kuće spremimo prijateljima, porodici. Hrana pozitivno utiče na psihu jer, zovemo prijatelje na večeru, pa se uz hranu družimo, opuštamo, smijemo. Uživajte spremajući hranu, družite se sa prijateljima, učite nove recepte. 



Opis

Američke krofnice sadrže šećer, brašno i mnoge druge dodatke. Veoma su hranjive i kada ih pojedete, nećete osjećati glad neko vrijeme. Veoma su lijepe. Mogu biti ukrašene čokoladom, karamelom, vanilijom.



Ljekovita svojstva

Peciva ne posjeduju vitamine i minerale. Kao što posjeduje voće i povrće. Ali peciva i slatkiši nam podižu energiju i ublažuju osjećaj gladi. Tako da ćemo biti manje nervozni. Jer hrana utiče na naše raspoloženje. Kada ste gladni, tada ste tužni, nervozni, neraspoloženi.



Recepti

Kod kuće možete da napravite Američke krofnice i da ih ukrasite po svojoj želji. Ali  Vam  preporučujem da ih kupite i da uživate u njihovom savršenom ukusu.
Uživajte!



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ćurta

Maslac i med

Med i badem